Overige werkzaamheden

Werkzaamheden dak gemeentehuis

Vanaf maandag 14 augustus vinden er werkzaamheden plaats voor het herstellen van het dak van het gemeentehuis. Deze werkzaamheden duren t/m begin november. Tijdens deze periode is het voor voertuigen en fietsers NIET mogelijk om de doorgang onder het gemeentehuis te gebruiken. Fietsers kunnen omrijden via Park de Polderpad en de Schiebroekseweg. Voor voetgangers is er een looproute ingesteld.

Verder zijn er in deze periode nog enkele aanpassingen:

  • Een deel van het parkeerterrein aan de Schiebroekseweg zal gebruikt worden als bouwterrein. Hierdoor zullen er op dit terrein minder parkeerplekken beschikbaar zijn in deze periode.
  • De twee mindervaliden parkeerplaatsen worden verplaatst naar het parkeerterrein. De mindervaliden ingang van het gemeentehuis blijft bereikbaar.
  • De ingang van de parkeergarage zal 20 meter worden verplaatst.

De afsluiting is nodig zodat de werkzaamheden op veilige wijze uitgevoerd kunnen worden. Wij vragen nadrukkelijk om de aanwijzingen op te volgen. Daarmee is de veiligheid voor iedereen gewaarborgd.

Planning werkzaamheden A16 Rotterdam

Wilt u weten waar en welke werkzaamheden er worden uitgevoerd? Op de pagina van A16 Rotterdam staat een overzicht van de werkzaamheden voor de komende periode. Deze pagina wordt regelmatig geactualiseerd. In dit overzicht worden ook de data voor de onderwaterbetonstorts voor de tunnelvloeren meegenomen.

Vragen en klachten, waar kunt u terecht?

Heeft u nog vragen over dit project van de A16 Rotterdam? Stuur dan een e-mail naar a16rotterdam@rws.nl of neem telefonisch contact op met de gratis Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002. Voor klachten over geluidhinder of andere milieu-gerelateerde onderwerpen kunt u ook contact opnemen met de Meldkamer van de DCMR Milieudienst Rijnmond, telefoonnummer 0888-333 555 (24 uur per dag bereikbaar) of via DCMR.

Uitgelicht

  • Mis geen nieuws van de gemeente!

    Nieuws, wetenswaardigheden, informatie over evenementen en activiteiten en vacatures in Lansingerland in uw digitale brievenbus? Mis niets en meld u snel aan!