Overige werkzaamheden

Bergschenhoek

Aanvullende avond- en nachtwerkzaamheden Rottemerentunnel deel Rottebandreef – Grindweg/Bergweg Zuid

Van: 18 oktober 2021 tot en met najaar 2022

De bouw van de Rottemerentunnel is in volle gang. Voor een aantal werkzaamheden, zoals de betonstorts voor de vloer en de afwerking van het tunneldak wordt sinds dit voorjaar al ’s avonds en ’s nachts gewerkt. Om maximaal gebruik te kunnen maken van de beschikbare duikcapaciteit en het duikmaterieel worden er ook een aantal andere werkzaamheden in de avond en nacht uitgevoerd. Het gaat dan om geluidsarme werkzaamheden die worden uitgevoerd door duikers, op de bodem van de bouwkuip. Naar verwachting levert dit werk weinig tot geen hinder voor de omgeving op.

Planning op website A16 Rotterdam

Wilt u weten waar en welke werkzaamheden er worden uitgevoerd? Op de pagina van A16 Rotterdam staat een overzicht van de werkzaamheden voor de komende periode. Deze pagina wordt regelmatig geactualiseerd. In dit overzicht worden ook de data voor de onderwaterbetonstorts voor de tunnelvloeren meegenomen.

Vragen en klachten, waar kunt u terecht?

Heeft u nog vragen over dit project van de A16 Rotterdam? Stuur dan een e-mail naar a16rotterdam@rws.nl of neem telefonisch contact op met de gratis Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002. Voor klachten over geluidhinder of andere milieu-gerelateerde onderwerpen kunt u ook contact opnemen met de Meldkamer van de DCMR Milieudienst Rijnmond, telefoonnummer 0888-333 555 (24 uur per dag bereikbaar) of via DCMR.

Uitgelicht

  • Mis geen nieuws van de gemeente!

    Nieuws, wetenswaardigheden, informatie over evenementen en activiteiten en vacatures in Lansingerland in uw digitale brievenbus? Mis niets en meld u snel aan!