Bekendmakingen en regelgeving

Bent u benieuwd naar aangevraagde omgevingsvergunningen bij u in de buurt? Of wilt u weten welke lokale regels gelden in Lansingerland? U vindt dit in de officiële bekendmakingen en verordeningen.

Website officiële bekendmakingen

Op de website officiële bekendmakingen staan:

  • Wet- en regelgeving
  • Officiële- en lokale bekendmakingen van na 1 november 2018
  • Publicaties en bekendmakingen van Rijksoverheid, provincie, waterschappen en gemeenten
  • Informatie over voorgenomen overeenkomsten en gemeentegrond en -vastgoed
  • Voornemen en de motivatie van de gemeente om een overeenkomst met een partij aan te gaan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld verkoop, verhuur of ander gebruik van grond of gebouwen of het vestigen van een recht van opstal.

Overige bekendmakingen, publicaties en verordeningen

Persoonlijke publicaties en gegevens

Publicaties over uw buurt van de afgelopen 2 maanden staan op Berichten over uw buurt.

Via de app MijnGegevens van de Rijksoverheid kunnen gebruikers persoonlijke gegevens snel inzien. Denk hierbij aan inkomensgegevens, het eerstvolgende APK moment of de verloopdatum van een paspoort. Deze app kunt u alleen gebruiken in combinatie met de DigiD app, te downloaden in de Apple App store of Google Play Store.

E-mailservice

Via de website Overheid.nl kunt u zich aanmelden voor de e-mailservice. U ontvangt dan via e-mail bekendmakingen, besluiten en andere berichten die gemeenten, provincies en waterschappen publiceren. 

Bouwarchief

Verleende vergunning inzien kan via een aanvraag bouwarchief. Neem voor vragen over overige vergunningaanvragen contact met ons op via 010 800 40 00.