Bekendmakingen en regelgeving

Bent u benieuwd naar aangevraagde omgevingsvergunningen bij u in de buurt? Of wilt u weten welke lokale regels gelden in Lansingerland? U vindt dit in de officiële bekendmakingen en verordeningen.

Op de website van Officiële Bekendmakingen kunt u wet- en regelgeving, officiële bekendmakingen en lokale bekendmakingen terugvinden. Rijksoverheid, provincie, waterschappen en gemeenten plaatsen hier hun publicaties en bekendmakingen. U kunt op de website onder andere zoeken op soort bekendmaking, naam van gemeente, publicatiedatum en bekijken welke vergunningen er in de omgeving zijn verstrekt. Publicaties van de afgelopen twee maanden kunt u ook vinden op de pagina Berichten over uw buurt.

Zoeken

  • Bekendmakingen na 1 november 2018 kunt u vinden op de website van de Overheid.nl.
  • Oude bekendmakingen van voor 1 november 2018 kunt u vinden via de website van Archiefweb.
  • Bekendmakingen in uw buurt raadplegen kan via de app. Meer informatie vindt u op de website Over uw buurt.
  • De wet- en regelgeving (onder andere verordeningen) is te vinden op de website van de Overheid.nl.

E-mailservice

Via de website van de Overheid.nl kunt u zich aanmelden voor de e-mailservice. U ontvangt dan via e-mail bekendmakingen, besluiten en andere berichten die gemeenten, provincies en waterschappen via Overheid.nl publiceren. 

Bouwarchief

Wilt u de verleende vergunning inzien? U kunt deze opvragen via het bouwarchief. Neem voor vragen over overige vergunningaanvragen contact op met (010) 800 40 00.