Bekendmakingen en regelgeving

Bent u benieuwd naar aangevraagde omgevingsvergunningen bij u in de buurt? Of wilt u weten welke lokale regels gelden in Lansingerland? U vindt dit in de officiële bekendmakingen en verordeningen.

Op de website Officiële Bekendmakingen kunt u wet- en regelgeving, officiële bekendmakingen en lokale bekendmakingen terugvinden. Rijksoverheid, provincie, waterschappen en gemeenten plaatsen hier hun publicaties en bekendmakingen. U kunt op de website onder andere zoeken op soort bekendmaking, naam van gemeente, publicatiedatum en bekijken welke vergunningen er in de omgeving zijn verstrekt. Publicaties van de afgelopen twee maanden kunt u ook vinden op de pagina Berichten over uw buurt.

Zoeken

Attenderingsservice

Via de website Overheid.nl kunt u zich aanmelden voor de attenderingsservice. U ontvangt dan via e-mail bekendmakingen, besluiten en andere berichten die gemeenten, provincies en waterschappen via Overheid.nl publiceren. 

Bouwarchief

Wilt u de verleende vergunning inzien? U kunt deze opvragen via het bouwarchief. Neem voor vragen over overige vergunningaanvragen contact op met 14 010.