Ontmoeting wethouders

Heeft u een vraag voor een van de wethouders? Of wilt u eens met een van hen van gedachte wisselen over een bepaald onderwerp? U hoeft daarvoor niet meer naar het gemeentehuis te komen. In het coalitieakkoord is besloten om voor elke kern een wethouder te benoemen.

Ontmoetingen

De kernwethouders gaan eens in de 6 weken naar de betreffende kern toe. U kunt uw vraag stellen via de spreekuren van de wethouders. Hieronder leest u meer over wanneer deze spreekuren zijn.

Wij vragen u om op locatie rekening te houden met de basisregels rondom het coronavirus. Kom niet naar een spreekuur als u corona heeft, u in quarantaine bent of op de uitslag van een GGD-test wacht. Ook niet als u klachten heeft als verkoudheid, hoesten en/of koorts.

Spreekuur Berkel en Rodenrijs met wethouder Leon Hoek

Eens in de 6 weken houdt wethouder Leon Hoek (kernwethouder Berkel & Rodenrijs) zijn spreekuur in Bibliotheek Oostland, vestiging Berkel en Rodenrijs. Bent u inwoner van Berkel en Rodenrijs, en heeft u een vraag voor de wethouder? Dan kunt u deze stellen tijdens het spreekuur. Om deel te nemen aan het spreekuur hoeft u geen afspraak te maken.

De spreekuren vinden op deze data plaats:

  • Dinsdag 5 juli tussen 16.00 tot 17.00 uur in Bibliotheek Oostland, vestiging Berkel en Rodenrijs.

Spreekuur Bleiswijk met wethouder Simon Fortuyn

Eens in de 6 weken houdt wethouder Simon Fortuyn (kernwethouder Bleiswijk) zijn spreekuur in Bibliotheek Oostland ’t Web (vestiging Bleiswijk). Bent u inwoner van Bleiswijk, en heeft u een vraag voor de wethouder? Dan kunt u deze stellen tijdens dit spreekuur. Om deel te nemen aan het spreekuur hoeft u geen afspraak te maken.

De spreekuren vinden op deze data plaats:

  • Woensdag 6 juli tussen 14.00 tot 15.00 uur in Bibliotheek Oostland ’t Web, vestiging Bleiswijk.

Spreekuur Bergschenhoek met wethouder Titia Cnossen

Eens in de 6 weken houdt wethouder Titia Cnossen (kernwethouder Bergschenhoek) haar spreekuur in Bibliotheek Oostland, vestiging Bergschenhoek. Bent u inwoner van Bergschenhoek, en heeft u een vraag voor de wethouder? Dan kunt u deze stellen tijdens dit spreekuur. Om deel te nemen aan het spreekuur hoeft u geen afspraak te maken.

De spreekuren vinden op deze data plaats:

  • Maandag 4 juli tussen 15.30 tot 16.30 uur in Bibliotheek Oostland, vestiging Bergschenhoek.

De kernwethouders

  • Leon Hoek is kernwethouder van Berkel en Rodenrijs.
  • Simon Fortuyn is kernwethouder van Bleiswijk.
  • Titia Cnossen is kernwethouder van Bergschenhoek.