Zomereditie Expeditie Lansingerland komt er weer aan

Dit nieuwsbericht is verlopen.
21 juni 2022, 13.37 uur

Na geslaagde edities in 2020 en 2021 vindt ook dit jaar weer Expeditie Lansingerland plaats. De zomereditie start op 11 juli en zoals altijd is er dan van alles te doen op het gebied van sport en cultuur voor de Lansingerlandse jeugd van 4 tot en met 18 jaar. Op 4 juli is het programma bekend en kan het aanmelden beginnen.

Zes weken lang, zo’n 100 activiteiten en allemaal georganiseerd door lokale aanbieders uit de gemeente. Expeditie Lansingerland heeft als doel om ook deze vakantie een mooi, gevarieerd aanbod neer te zetten van sport- en cultuuractiviteiten. Net als afgelopen twee jaar focust de organisatie zich in de programmering zowel op de behoefte van de inwoners als op de behoefte van sport- en cultuuraanbieders. Projectleider Mike van der Kraan (Lansingerland Beweegt) blikt vol enthousiasme vooruit: “Nu we weten dat de Expeditie georganiseerd kan worden, gaan we er alles aan doen om in sneltreinvaart een divers programma neer te zetten. Het aanbod wordt zo gevarieerd dat er voor elke leeftijd passende activiteiten zijn.”

Aanbieders gezocht

Voor deze zomer is er nog voldoende ruimte voor lokale sport- en cultuuraanbieders om hun aanbod te programmeren. Tot maandag 27 juni 17.00 uur kunnen er nog activiteiten via de website van Expeditie Lansingerland worden aangemeld.

Wij zijn blij dat we dit mooie sport- en cultuurprogramma alweer voor het derde jaar mogen aanbieden aan onze jeugd. En hierbij een oproep aan geïnteresseerde sport- en cultuuraanbieders om hier vooral aan mee te doen!  Het is een uitgelezen kans om de Lansingerlandse jeugd te enthousiasmeren voor jouw activiteiten.

Wethouder Sport Leon Hoek

Dertien edities

Zomervakantie 2022 is de start van een reeks van dertien edities van Expeditie Lansingerland. Tot en met de Kerstvakantie 2024 organiseert de Expeditie sport- en cultuuractiviteiten in de gehele gemeente. De kosten variëren van €2,- tot €4,- per activiteit en zijn alleen digitaal te betalen.

Lancering programma

Op maandag 4 juli om 17.00 uur maakt Expeditie Lansingerland het gehele zomerprogramma bekend. Vanaf dat moment is het programma te vinden op de website van Expeditie Lansingerland en kan het aanmelden beginnen. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rond Expeditie Lansingerland? Abonneer je dan op de Expeditie Lansingerland Nieuwsbrief via de website.