Werkzaamheden kabels en leidingen in Berkel centrum

Dit nieuwsbericht is verlopen.
24 oktober 2022, 10.26 uur

Berkel Centrum West, het nieuwe deel van het centrum van Berkel en Rodenrijs, wordt steeds zichtbaarder. Door de uitbreiding van het centrum zijn ook extra kabels en waterleidingen nodig. Dit najaar start de gemeente met de werkzaamheden buiten de bouwhekken.

Werkzaamheden dit najaar

De aanleg van de kabels en leidingen wordt in oktober, november en december 2022 uitgevoerd. Visser & Smit Hanab gaat hier namens Stedin en Dunea mee aan de slag. We doen onze uiterste best om de hinder als gevolg van de werkzaamheden tot een minimum te beperken. Het kan zijn dat de werkzaamheden sneller uitgevoerd worden dan verwacht.

Overzicht van de werkzaamheden

  • 7 tot en met 18 november (week 45 en 46): werkzaamheden op de bouwplaats.
  • 21 tot en met 25 november (week 47): werkzaamheden Achterom (tegenover Verhage).
  • 28 november tot en met 9 december (week 48 en 49): werkzaamheden parkeerplaats en Achterom (achter Hema).

Parkeren op terrein bij Albert Heijn

Van 28 november tot en met 9 december kunt u hinder ondervinden bij het parkeren op het terrein bij de Albert Heijn. Vanwege graafwerkzaamheden zijn er wat minder parkeerplaatsen beschikbaar. Ook is het voor autoverkeer niet mogelijk om van de ene parkeerplaats naar de andere te rijden. In deze periode zijn er afzettingen en een verkeersregelaar aanwezig die de veiligheid waarborgen.

Heeft u vragen?

Lees meer over de werkzaamheden op de pagina Herinrichting Berkel Centrum West. Voor vragen of meer informatie over de werkzaamheden kunt u een mail sturen naar: berkelcentrum@lansingerland.nl.