Start werkzaamheden speel-sportveld Gouden Griffelplantsoen

Dit nieuwsbericht is verlopen.
9 april 2019, 15.25 uur

Voor de aanpak van het Gouden Griffelplantsoen is in 2018 een ontwerp gemaakt. Eind 2018 is er een nieuw speeltoestel geplaatst. In de week van 8 april 2019 starten de werkzaamheden aan het speel-sportveld.

Werkzaamheden

Het kunstgrasveld en de hekwerken bij het speel- en sportveld worden vervangen. Aannemersbedrijf A.H. Vrij Groen, Grond en Infra voert het werk uit. Naast deze werkzaamheden wordt er onder andere ook een hondenuitrenveld aangelegd en er komen meer speelelementen in het park. Het bestaande groen wordt uitgebreid met onder andere een Tiny Forest.

Planning

Deze werkzaamheden duren enkele weken en zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. De groenwerkzaamheden voeren we in het najaar uit. Wij verwachten dat de werkzaamheden in het gehele buurtpark einde van 2019 zijn afgerond. Bent u benieuwd naar de herinrichting van het buurtpark? Kijkt u dan op herinrichting buurtpark Gouden Griffelplantsoen.

Overlast en bereikbaarheid buurtpark

Door de uitvoering van de werkzaamheden bestaat de mogelijkheid dat u enige hinder of geluidsoverlast ondervindt. Uiteraard proberen we de overlast zoveel mogelijk te beperken. We plaatsen bouwhekken waardoor het parkgedeelte wel toegankelijk is. Heeft u tijdens de uitvoering vragen, dan kan u contact opnemen met de toezichthouder Robert Treijtel via het telefoonnummer  14 010. Hij is ook regelmatig ter plaatse aanwezig.