Meer zorgverzekering voor minder geld in 2022

Dit nieuwsbericht is verlopen.
16 december 2021, 15.59 uur
Female doctors's hands holding and covering red heart. Doctor's hands closeup. Medical help, prophylaxis or insurance concept.

Hoge zorgkosten en een laag inkomen? De gemeente helpt!

Heeft u te maken met hoge zorgkosten en een laag inkomen? De gemeente Lansingerland biedt in samenwerking met DSW Zorgverzekeraar de Gemeentepolis aan. Een collectieve zorgverzekering voor inwoners van Lansingerland waarbij de gemeente meebetaalt aan de premie.

Kies een aanvullend pakket dat bij u past

De Gemeentepolis bestaat uit een basisverzekering plus één van de twee aanvullende pakketten: Lansingerland Standaard of Lansingerland Top. Op de website van Gezond Verzekerd vindt u een overzicht van de twee pakketten met bijbehorende vergoedingen. Hier kunt u ook de Keuzehulp invullen om erachter te komen welk aanvullende pakket het beste bij u past. Daarnaast heeft u bij DSW Zorgverzekeraar de mogelijkheid om uw eigen risico in termijnen te betalen.

Aanvragen

U kunt de Gemeentepolis tot en met 31 december 2021 aanvragen via de website Gezond Verzekerd. De gemeente bekijkt dan uw aanvraag en beoordeelt of u met uw huidige inkomen in aanmerking komt. Een aanvraag digitaal indienen gaat het snelst. Lukt het digitaal invullen voor u niet, dan kunt u ook een papieren aanvraagformulier opvragen bij de gemeente. Het ingevulde formulier kunt u vervolgens terugsturen naar de gemeente of afgeven in het gemeentehuis. Om een aanvraagformulier te ontvangen, belt u naar de gemeente via (010) 800 4000.

Vragen?

Heeft u vragen over de zorgverzekering of de verschillende pakketten? Neem dan contact op met de klantenservice van DSW Zorgverzekeraar via het telefoonnummer (010) 246 64 66. Heeft u vragen over de voorwaarden van de Gemeentepolis? Neem dan contact op met de gemeente via (010) 800 4000 of kijk op onze website.