Inzicht in aanbiedingen via de Restafvalteller

Dit nieuwsbericht is verlopen.
27 februari 2023, 11.49 uur

Als uitvoeringsorganisatie verzorgt SVHW namens de gemeente de afvalstoffenheffing. Op de website van het SVHW vindt u de Restafvalteller. Met de Restafvalteller krijgt u inzicht in het door u aangeboden restafval en uw Afvalstoffenheffing. U ziet voor uw huishouden wanneer er restafval is aangeboden en wat de variabele kosten tot die maand voor u zijn. Op dit moment vindt u de aanbiedingen van januari terug in de Restafvalteller.

De aanbiedingen restafval komen maandelijks in de Restafvalteller te staan. In de 2e helft van de maand ziet u uw gegevens terug van de voorgaande maand.

Mijn Restafvalteller

U vindt de Restafvalteller op de website van het SVHW. Via de website kan de hoofdgebruiker van een adres inloggen op de persoonlijke pagina met behulp van DigiD. Op de website van het SVHW gaat u naar ‘Mijn SVHW’ en vervolgens kijkt u bij ‘Mijn Restafvalteller’.

In onderstaand voorbeeld ziet u dat deze persoon in januari eenmalig zijn of haar minicontainer heeft aangeboden.

Voorbeeld Restafvalteller

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het aantal aanbiedingen of het overzicht? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van Renewi. Dit kan door een mail te sturen naar lansingerland@renewi.com of door te bellen naar 010 – 4454199.

Alle overige informatie over het afvalbeleid vindt u op de campagnewebsite Samen halen we er alles uit of op de webpagina Afvalbeleid en tarieven.