Feestelijke onthulling landmark Casa Cadanza

Dit nieuwsbericht is verlopen.
9 april 2024, 15.22 uur

Op woensdag 24 april om 16.00 uur onthult Cultuurhuis Casa Cadanza een uniek landmark, ontworpen door Charlotte van Otterloo. Dit opvallende kunstwerk is niet alleen een visuele blikvanger, maar ook een bron van informatie en inspiratie voor de inwoners van Lansingerland, die meer te weten willen komen over het cultuurhuis. Bovendien markeert deze onthulling het begin van onze gezamenlijke reis naar de opening van Casa Cadanza eind 2025.

Levendige ‘Adventskalender’ voor cultuur

Het landmark, dat fungeert als een levendige ‘adventskalender’, zal voorbijgangers en inwoners van Lansingerland verwelkomen met kleine luikjes vol informatie over belangrijke mijlpalen en aankomende evenementen van Casa Cadanza. Elk luikje vertelt een verhaal en onthult een aspect van de rijke culturele wereld die Casa Cadanza te bieden heeft. Bij de onthulling is er zeker al wat te zien en te lezen op het landmark, maar dit is nog maar het begin. Tot eind 2025 zal het landmark continu worden aangevuld met nieuwe luikjes en aankondigingen. Hierdoor worden voorbijgangers en inwoners steeds opnieuw verrast en op de hoogte gehouden van de diverse activiteiten. Het blijft dus de moeite waard om langs te lopen en te ontdekken wat Casa Cadanza te bieden heeft.

Directeur van Casa Cadanza, Corinne van Lelieveld: “Het landmark is een prachtig vormgegeven en in het oog springend object, dat  inwoners van Lansingerland tijdens de bouw op grappige en innovatieve wijze op de hoogte houdt van de ontwikkelingen en programmering van Casa Cadanza.”

Programma feestelijke onthulling

Op woensdag 24 april om 16.00 uur zal het Casa Cadanza landmark worden onthuld tijdens een feestelijke ceremonie. Rutger Hillenaar interviewt directeur Corinne van Lelieveld over aankomende evenementen. En maker Charlotte van Otterloo vertelt over het concept en ontstaan van het landmark. Inwoners van Lansingerland zijn hierbij van harte uitgenodigd!

Praktische informatie

  • Datum:        Woensdag 24 april
  • Tijd:             16.00 uur
  • Locatie:       Bouwterrein Casa Cadanza, Berkel Centrum West

Meer over Casa Cadanza

Casa Cadanza wordt een huis waar cultuur in de breedste zin van het woord beleefd gaat worden. Met 2 filmzalen, een theaterzaal, cursusruimtes, horeca en een vestiging van Bibliotheek Oostland wordt dit het kloppende culturele hart van de gemeente Lansingerland. Casa Cadanza is een plek waar ontmoeting en verwondering centraal staan. Een plek waar je je thuis voelt en graag komt en bovenal een huis waar jouw nieuwsgierigheid gewekt wordt. De verwachting is dat het cultuurhuis eind 2025 haar deuren opent.