Expeditie Lansingerland in de meivakantie

Dit nieuwsbericht is verlopen.
7 april 2023, 15.01 uur

Na de succesvolle edities van Expeditie Lansingerland in voorgaande schoolvakanties, kijken we uit naar de volgende editie in de meivakantie. Vanaf maandag 24 april biedt Expeditie Lansingerland weer een mooi, gevarieerd vakantieprogramma aan voor kinderen van 4 t/m 18 jaar.

Onze sport- en cultuuraanbieders zorgen er deze editie weer voor dat kinderen kennis kunnen maken met verschillende, aansprekende activiteiten. Van dans- en zangworkshops, tot survivalrunning, tennis, honkbal en verschillende silent-disco activiteiten. Voor ieder kind wat wils.

Programma en aanmelden

U kunt het programma voor de meivakantie bekijken op de website van Expeditie Lansingerland. Het aanmelden kan vanaf maandag 10 april a.s om 17.00 uur.  

Meer informatie

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rond Expeditie Lansingerland? Abonneert u zich dan op de Expeditie Lansingerland Nieuwsbrief via de website.

Expeditie Lansingerland is het periodiek terugkerende programma (elke schoolvakantie) dat wordt georganiseerd in samenwerking met lokale sport- en cultuur aanbieders uit Lansingerland. De activiteiten zijn voor kinderen van 4 t/m 18 jaar die wonen in Lansingerland. Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 2,- per activiteit.