Duurzaamheidslening beschikbaar vanaf 1 maart

Dit nieuwsbericht is verlopen.
1 maart 2021, 08.00 uur

De gemeente Lansingerland stimuleert energiebesparing en het opwekken van duurzame energie in de samenleving. Hier willen wij u zo veel mogelijk bij helpen.

Duurzaamheidslening

Vanaf 1 maart bieden wij daarom iets nieuws aan: een Duurzaamheidslening waarmee u bijvoorbeeld zonnepanelen of een warmtepomp kunt financieren. De Duurzaamheidslening is een persoonlijke lening van minimaal € 2.500,- en maximaal € 25.000,-, (incl. btw). De looptijd van de lening varieert van 10 tot 15 jaar.

Meer informatie of direct aanvragen? Dit doet u via onze website.

Komt u niet in aanmerking?

Komt u niet in aanmerking voor de Duurzaamheidslening en bent u wel op zoek naar financieringsmogelijkheden voor duurzame maatregelen? Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste informatie te vinden. Er bestaan namelijk verschillende subsidies en leningen voor duurzaamheidsmaatregelen, die naast de overheid ook door commerciële partijen worden aangeboden. Met de Energiesubsidiewijzer kunt u gemakkelijk de verschillende mogelijkheden inzien. Bekijk hiervoor de website Verbeter je Huis

Energieloket

Voor specifieke vragen, handige tips en persoonlijk contact met een energiecoach rondom energiemaatregelen en verduurzaming van uw woning, kunt u terecht bij het Energieloket Lansingerland.