Wilderszijde

In Wilderszijde verrijst de komende tien jaar een nieuwe, duurzame en toekomstbestendige woonwijk. Wilderszijde in Bergschenhoek wordt daarmee ook de eerste nieuwe ‘Lansingerlandse’ woonwijk. Een groene, klimaatadaptieve wijk van de toekomst, met in totaal 2.600 tot 3.000 woningen en bijpassende voorzieningen, zoals basisscholen, een gezondheidscentrum en kleinschalige commerciële voorzieningen om de hoek.

Wilderszijde

In Wilderszijde woont u straks in een groene, duurzame en toekomstbestendige wijk op de grens van dorp en stad. Hier komen minimaal 2.600 woningen, commerciële en maatschappelijke voorzieningen, sport- en recreatiemogelijkheden en scholen. De nadruk ligt op een groen, duurzaam en klimaatbestendig landschap van ontmoetingen. 

  • Wonen in Buyten

    Deelplan ‘Wonen in Buyten’, gelegen ten noordoosten van het Wilsonerf, is het eerste deelplan van Wilderszijde dat is opgeleverd. Hier zijn 144 duurzame woningen in diverse typen gebouwd. Alle woningen in dit deelplan zijn verkocht. Voor meer informatie over plan ‘Wonen in Buyten’ verwijzen we u naar de projectenwebsite van Wilderszijde.