Wintergames groot succes!

Dit nieuwsbericht is verlopen.
4 maart 2021, 16.07 uur
Sports tools

De afgelopen weken hebben Lansingerland Beweegt & Stichting Jeugd- en Jongerenwerk de Wintergames georganiseerd. Dit programma voor de jeugd van 12-17 jaar bood hen een gevarieerd aanbod van aantrekkelijke beweegactiviteiten in deze coronaperiode. In totaal hebben zo’n 300 jongeren met veel plezier meegedaan.

In samenwerking met verschillende middelbare scholen uit Lansingerland is het programma bekend gemaakt onder de jeugd. Zij konden zich inschrijven voor 16 verschillende beweegactiviteiten zoals voetbaltechniek trainingen, CrossFit, Freerunnen, Hoelahoep, boks- en zelfverdediging, survival bij Outdoor Valley, een tennis clinic bij TOGB, danschoreografie en een skateworkshop.

Wethouder Jeugd en Sport Ankie van Tatenhove: “Wat fijn dat onze jeugd zo enthousiast meedeed aan het mooie aanbod van de Wintergames. Juist nu vind ik het extra belangrijk dat de jongeren naar buiten kunnen om samen te bewegen en plezier te maken.”

De deelnemers gaven aan het ontzettend fijn te vinden om mee te doen en weer eens wat anders te doen dan thuis te zitten. De organisatie wil graag alle verenigingen en organisaties bedanken die een bijdrage hebben geleverd aan deze Wintergames. Houd de website van Lansingerland Beweegt in de gaten voor vervolgactiviteiten.    

Meer nieuws

Snoeiafval gratis aan huis opgehaald