Succesvolle informatieavond energiebesparen

Dit nieuwsbericht is verlopen.
22 juni 2023, 11.21 uur

Een grote groep anderstaligen waren op maandag 21 juni aanwezig in het Taalhuis in Berkel en Rodenrijs. Energieadviseur Albert Stienen van de Energiebox gaf de aanwezigen uitleg over de energierekening. Daarnaast vertelde Albert hoe zij eenvoudig energie kunnen besparen.

Korter douchen bijvoorbeeld kan al een paar honderd euro per jaar op de energierekening schelen. Ook de kieren van ramen en deuren dichten of radiatorfolie plaatsen scheelt heel veel geld. Bent u huurder van 3B Wonen en wilt u ook tips en een doos vol kleine energiebesparende middelen? Maak een afspraak voor een bezoek aan huis van een energieadviseur.

De energieadviseur loopt samen met de bewoner het huis door en geeft tips. Ook neemt hij een doos met kleine energiebesparende middelen mee, waarin onder andere radiatorfolie, een radiatorventilator, een waterbesparende douchekop en ledlampen zitten. De energieadviseur plaatst deze spullen samen met de bewoners. Ook krijgt de bewoner een persoonlijk rapport met tips om energie te besparen. In totaal hebben al 163 huurders gebruik gemaakt van deze actie. Doet u ook mee?

Meer nieuws

Uw zorgverzekering voor minder geld

Genomineerden Vrijwilligersprijs 2023