Mickel Beckers start als gemeentesecretaris

Dit nieuwsbericht is verlopen.
3 januari 2022, 10:19 uur

Vandaag is het de eerste werkdag van gemeentesecretaris Mickel Beckers. Hij is het hoofd van de ambtelijke organisatie en staat het college ambtelijk bij. De gemeentesecretaris is door het college van B&W benoemd.

Burgemeester Pieter van de Stadt: “We heten Mickel van harte welkom in onze mooie gemeente. We hebben in hem de persoon gevonden die oog heeft voor het karakter en de kwaliteiten van Lansingerland. Zijn ervaring is ontzettend welkom. Namens het college wens ik hem veel succes en werkplezier.”

Bekend gezicht

Mickel Beckers woont in Lansingerland en is een bekend gezicht in gemeenteland. Hij was tot eind december 2021 directeur sport, onderwijs en cultuur bij de gemeente Rotterdam. En bekleedde daarvoor diverse managementfuncties. Hij volgt in zijn benoeming Lucas Vokurka op, die eind augustus bij Lansingerland vertrok.

Gemeentesecretaris Mickel Beckers: “Ik kijk er ontzettend naar uit om aan de slag te gaan met mijn nieuwe collega’s op het gemeentehuis en de samenwerking met het college. Het is voor nu vooral een digitale kennismaking, maar hopelijk volgen snel andere tijden. Zodat ik iedereen in levende lijve kan ontmoeten. We gaan ons samen inzetten voor de inwoners, ondernemers, verenigingen en instellingen in Lansingerland!”

Meer nieuws

Wees goed voorbereid op de hitte

Geef inbrekers geen kans in de zomer