Huis-aan-huis inzameling textiel 2023

Dit nieuwsbericht is verlopen.
6 februari 2023, 08.33 uur

Inzamelaars Climpex en Renewi bundelen hun krachten met de gemeente Lansingerland. In 2023 organiseren zij samen meerdere huis-aan-huis inzamelrondes voor textiel. De financiële opbrengst van de inzamelrondes komen ten goede aan de Kledingbank Lansingerland. Helpt u ook mee?

Data inzamelrondes

De eerste inzamelronde vindt plaats op donderdag 16 februari. De inzameling wordt uitgevoerd door Climpex. In de week voor de inzamelronde worden er stickers huis-aan-huis verspreidt. Heeft u een nee-nee sticker op uw brievenbus? Dan ontvangt u de sticker niet.

U kunt de sticker op uw eigen zak plakken. Wij vragen u, indien mogelijk, de zak zo goed mogelijk te vullen en aan te bieden op de inzameldag.

De overige data van de inzamelrondes zijn:

  • vrijdag 2 juni 2023
  • vrijdag 15 september 2023
  • vrijdag 24 november 2023

Uiteraard kunt u altijd op een ander gewenst moment textiel naar de Kledingbank Lansingerland brengen aan de Weg en Bos 110 in Bergschenhoek. Zij zijn van maandag tot en met donderdag geopend tussen 12.00 en 15.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig.

Wat mag er worden aangeboden?

Wij zijn op zoek naar goed textiel dat een tweede leven gegeven kan worden. Denk hierbij aan gebruikte kleding, schoeisel (per paar en aan elkaar gebonden), tassen, overige accessoires en textiel zoals bedlinnen en handdoeken. Alles dient schoon te zijn en in een afgesloten zak te zitten. De zak biedt u gevuld met uw textiel aan op het trottoir voor/nabij uw huis.

Kledingbank Lansingerland

Kledingbank Lansingerland wil mensen met een minimaal inkomen helpen door het maandelijks aanbieden van kleding. Zij doen dat door kleding en textiel in te zamelen en deze vervolgens te verdelen onder de mensen die het nodig hebben. Ook bieden zij mensen die zonder werk zitten en geen financiële middelen hebben, hulp bij sollicitaties.

De Kledingbank Lansingerland is te vinden aan Weg en Bos 110 in Bergschenhoek. Meer informatie vindt u op de website van Kledingbank Lansingerland.

Meer nieuws

Snoeiafval gratis aan huis opgehaald