Expeditie Lansingerland in de voorjaarsvakantie

Dit nieuwsbericht is verlopen.
8 februari 2023, 11.08 uur

Na de succesvolle edities van Expeditie Lansingerland in de herfst- en kerstvakantie is het nu tijd voor de voorjaarseditie. Vanaf maandag 27 februari tot en met vrijdag 3 maart biedt Expeditie Lansingerland weer een mooi vakantieprogramma aan voor kinderen van 4 t/m 18 jaar oud.

Er zijn meer dan 10 verschillende activiteiten die georganiseerd worden door verschillende sport- en cultuuraanbieders. Zo kunnen kinderen die ouder zijn dan 10 jaar bijvoorbeeld leren padellen en voor kinderen vanaf 6 jaar is er de mogelijkheid om te kijken of er een (tafel)tennistalent in jou schuilt! Voor ieder kind wat wils. Deze aanbieders zitten verspreid over de gemeente Lansingerland (Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Bleiswijk).

Het programma

Het gehele programma vindt u op de website Expeditie Lansingerland. Lees meer over de activiteiten en meld uw kind aan.  

Aanmelden

Vanaf maandag 13 februari 17.00 uur kunt u uw kind aanmelden voor een activiteit. Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rond Expeditie Lansingerland? Abonneer u dan op de Expeditie Lansingerland Nieuwsbrief via de website.

Expeditie Lansingerland is het periodiek terugkerende programma (elke schoolvakantie) wat wordt opgesteld in samenwerking met lokale sport- en cultuur aanbieders uit Lansingerland. De activiteiten zijn voor kinderen t/m 18 jaar, woonachtig in gemeente Lansingerland. Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 2,- per activiteit.

Meer nieuws

Snoeiafval gratis aan huis opgehaald