Eerste herfsteditie van Expeditie Lansingerland groot succes!

Dit nieuwsbericht is verlopen.
2 november 2022, 16:13 uur

Elke vakantie stelt Expeditie Lansingerland in samenwerking met lokale aanbieders een zo divers mogelijk aanbod van sport-, spel- en cultuuractiviteiten samen, voor de jeugd van 4 t/m 18 jaar oud. Met ruim 150 deelnemers voor de 15 activiteiten kan de organisatie met genoegen concluderen dat dat ook deze vakantie goed is gelukt.

“Een super initiatief “

Aanbieders raken daarnaast steeds beter bekend met Expeditie Lansingerland. “Ik hoorde dat het tegenwoordig elke vakantie is. Ik ga zeker kijken of het lukt om elke vakantie wat te organiseren”, aldus één van de aanbieders. Ook de ouders van deelnemende kinderen zijn razend enthousiast.
Zo was de reactie van een moeder bij een activiteit: “Een super initiatief, waarbij mijn kind voor een kleine bijdrage een grote ervaring rijker is. Heel erg fijn dat Expeditie Lansingerland er is.”

Extra dimensie aan het vakantiegevoel

Wethouder Leon Hoek (jeugd en sport): “Deze herfstvakantie beleefden weer veel Lansingerlandse kinderen met Expeditie Lansingerland plezier aan sport, spel en cultuur. Dat geeft een extra dimensie aan het vakantiegevoel. Dit bredere aanbod aan activiteiten – de volgende keer ook in de kerstvakantie – is iets waar we trots op mogen zijn in onze gemeente.

Volgende editie in de kerstvakantie

Achter de schermen is Expeditie Lansingerland al druk bezig met de voorbereidingen voor de volgende editie in de kerstvakantie. Vanaf maandag 12 december 17.00 uur is het complete aanbod te vinden op de website van Expeditie Lansingerland. Aanmelden kan vanaf dat moment! Zorg dat u er snel bij bent want voor alle activiteiten geldt vol = vol!

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rond Expeditie Lansingerland? Houd dan de website en social media in de gaten!

Extra informatie over Expeditie Lansingerland

Expeditie Lansingerland is een periodiek terugkerend programma (elke schoolvakantie) dat wordt opgesteld in samenwerking met lokale sport- en cultuuraanbieders uit Lansingerland. De activiteiten zijn voor iedereen t/m 18 jaar, woonachtig in de gemeente Lansingerland. Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 2,- per activiteit. Op de website van Expeditie Lansingerland vindt u het complete aanbod.