Doe mee aan het Regionaal Onderzoek Verkeersveiligheid

Dit nieuwsbericht is verlopen.
15 december 2021, 15.15 uur

Met het Periodiek Regionaal Onderzoek Verkeersveiligheid (PROV) 2021 vraagt het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid (ROV) Zuid-Holland de verkeersdeelnemers in Zuid-Holland naar hun eigen verkeersgedrag, en naar hun mening over een aantal verkeersveiligheidsmaatregelen.

Waarom dit onderzoek, en waarom meedoen?

Het ROV en haar partners zullen de resultaten van het onderzoek gebruiken om hun beleid en activiteiten voor verkeersveiligheid en gedragsbeïnvloeding te onderbouwen en waar nodig bij te sturen. Voor de representativiteit van het onderzoek is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen de vragenlijst invullen. Daarom wordt het via allerlei kanalen onder de aandacht gebracht, en is ook uw deelname belangrijk.

Als bedankje worden onder alle deelnemers 25 cadeaubonnen van 25 euro verloot. Wie hiervoor in aanmerking wil komen, laat aan het einde van de vragenlijst zijn of haar mailadres achter. De vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten.

Voor de vragenlijst voor het PROV-onderzoek klik je op deze link. Het onderzoek loopt tot en met eind december.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door I&O Research in opdracht van het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland (www.rovzh.nl).

Meer nieuws

Snoeiafval gratis aan huis opgehaald

Feestelijke eerste paal Casa Cadanza