De weg onder het gemeentehuis weer toegankelijk voor verkeer

Dit nieuwsbericht is verlopen.
2 juni 2022, 10.07 uur

De weg onder het gemeentehuis is weer toegankelijk voor (fiets-)verkeer. De schade naar aanleiding van de eerdere storm bleek enorm. In verband met de veiligheid is de weg daarom voor een langere periode afgesloten geweest.

De afgelopen weken is er hard gewerkt om de noodvoorziening van de stormschade aan het gemeentehuis te verwijderen. En ook zorg te dragen voor een stabiele en veilige situatie op het dak. Pas daarna konden de hekwerken weer verwijderd worden tot het moment van definitief herstel. Dit definitief herstel zal op een later moment uitgevoerd worden. Zodra daar meer over bekend is zullen wij dit verder communiceren.

De enorme schade aan het dak is niet eenvoudig op te lossen. Zo moest er onder andere gewacht worden op de verslagen en onderzoeken van inspecteurs. Maar ook op het akkoord van de verzekeringsexpert om het te herstellen. Daarnaast waren we ook afhankelijk van de weersomstandigheden en beschikbaarheid van aannemers en materialen, zoals een enorme steiger om veilig te kunnen werken.

Meer nieuws

Snoeiafval gratis aan huis opgehaald

Feestelijke eerste paal Casa Cadanza

Gevolgen Spreidingswet voor Lansingerland