Kom op de koffie tijdens de Oostlanddag

Dit nieuwsbericht is verlopen.
17 september 2020, 11.57 uur

De Oostlanddag 2020 gaat voorlopig door! Op woensdag 7 oktober, van 10.30 – 12.00 uur, voor alle ondernemers uit regio Oostland. Dit jaar is er een hele speciale ochtendeditie. Op een manier die helemaal past bij deze bijzondere tijd.

Er is geen uitgebreid programma dit keer, maar wel de mogelijkheid tot netwerken onder het genot van koffie en thee bij een horecagelegenheid in de regio. Je kunt kiezen uit een groot aantal horecagelegenheden.

Wat wél mogelijk is

Gesterkt door het thema van de editie 2020 ‘VOORUIT!’ vindt de organisatie het heel belangrijk er juist nú te zijn voor de ondernemers uit de regio. Rekening houdend met wat er wél mogelijk is, wordt mede door de gemeente Lansingerland een speciale editie georganiseerd waarin ondernemers op verschillende locaties kleinschalig kunnen netwerken.

Bijpraten en netwerken

Samen een kop koffie of thee drinken omdat het er al veel te lang niet van gekomen is. Bijpraten, nieuwe contacten opdoen, ideeën en kennis uitwisselen, én elkaar inspireren.

Aanmelding

Heb jij weer zin om andere ondernemers te ontmoeten? Met een lekkere kop koffie of thee bij te praten en vooruit te kijken. Je bent van harte welkom. Meld je nu aan via http://www.oostlanddag.nl/aanmelden-2020

In verband met het maximum aantal plekken per horecagelegenheid, is het aan te raden niet te lang te wachten met inschrijven. Vanwege alle regelgeving rondom Covid-19, benadrukken we dat aanmelden verplicht is.

Hopelijk tot woensdag 7 oktober!

Meer nieuws

Snoeiafval gratis aan huis opgehaald

Feestelijke eerste paal Casa Cadanza

Gevolgen Spreidingswet voor Lansingerland