Hoe zien jongeren hun toekomst in Lansingerland?

Dit nieuwsbericht is verlopen.
2 juli 2020, 15.51 uur

Ben jij tussen de 12 en 25 jaar en woon je in Lansingerland? Wil je meepraten over hoe jouw toekomst eruit ziet in deze veranderende samenleving, met corona? Het Pubers in de spotlight-netwerk gaat hierover graag met jongeren in gesprek. Hiervoor zijn al ansichtkaarten uitgedeeld en gesprekken gevoerd met jongeren op straat en op school. Daarbij kwam ook vooral aan bod welke activiteiten en events je graag in Lansingerland zou willen zien.

Meewerken aan een campagne?

Om nog meer jongeren te betrekken die mee willen praten over hun toekomst, gaan we een campagne ontwikkelen. Ook daar zoeken we jongeren voor. Heb je verstand van vormgeving of weet je goede manieren om jongeren te bereiken? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Meld je aan door een DM te sturen via Instagram @LansingerlandJeugd.

Bijeenkomst na de zomer

Met de campagne willen we ideeën verzamelen die belangrijk zijn voor jongeren in Lansingerland. Welke activiteiten of evenementen mis jij nog? Of heb je een geweldig idee voor een goede toekomst in deze gemeente? Na de zomer organiseren we vanuit het Pubers in de Spotlight-netwerk een bijeenkomst met en voor jongeren. Bijvoorbeeld weer in de vorm van een hackathon. Deze bijeenkomst gaat dan over de onderwerpen die zijn aangedragen door de jongeren, de plek van jongeren in onze samenleving en de effecten van het coronavirus op het dagelijkse leven.

Geef je op!

Wil je graag meedenken over jouw toekomst of wil je een bijdrage leveren aan een campagne om jongeren op te roepen om mee te denken? Stuur een DM via Instagram @LansingerlandJeugd.