Rotterdampas weer te koop

Dit nieuwsbericht is verlopen.
18 juni 2020, 13.12 uur

De Rotterdampas is weer verkrijgbaar. Door het coronavirus is de verkoop ervan aan het begin van het nieuwe Rotterdampasjaar in maart stilgelegd. Veel attracties moesten toen hun deuren sluiten. Nu de maatregelen zijn versoepeld is er weer veel mogelijk.

De Rotterdampas is een kortingspas van Rotterdam en de regio. Met de Rotterdampas krijgt u gratis toegang of korting bij meer dan 750 attracties zoals bijvoorbeeld musea, diergaarde Blijdorp. Iedereen kan een Rotterdampas kopen. Rotterdampashouders krijgen kortingen in Lansingerland onder andere bij Outdoor Valley, Sportclub Sushiho, Survival Workout en Theater Vlammen.

Verlengen

Heeft u al een Rotterdampas dan kunt u deze digitaal verlengen via www.rotterdampas.nl/bestellen. U heeft hiervoor een DigiD-inlogcode nodig. U krijgt geen nieuwe pas, maar houdt gewoon de pas die u al heeft.

Nieuwe pas aanvragen

Heeft u nog geen Rotterdampas en komt u niet in aanmerking voor het reductietarief, dan vraagt u de pas ook digitaal aan via www.rotterdampas.nl/bestellen.

Reductietarief

Bent u een inwoner van de gemeente Lansingerland en u heeft een laag inkomen? Dan kunt u in aanmerking komen voor het reductietarief van € 5,00. Inwonende kinderen van 0 t/m 17 jaar ontvangen dan een gratis pas. Op de website www.rotterdampas.nl/bereken-je-voordeel kunt u bekijken of u in aanmerking komt voor een reductietarief. U vraagt de pas met reductie aan in het servicepunt in het gemeentehuis in Bergschenhoek. U maakt hiervoor eerst een afspraak.

Let op: het reductietarief geldt bij een kind alleen als de pas tegelijk wordt aangevraagd met een volwassene en het kind inwoont bij die ouder of verzorger die de Rotterdampas met reductie aanvraagt.

Afspraak maken

Wilt u de pas liever niet digitaal aanvragen of vraagt u voor de eerste keer de pas met reductie aan? Maak dan een afspraak. Kom alleen naar ons servicepunt (in het gemeentehuis) in Bergschenhoek en neem een geldig legitimatiebewijs, een pasfoto van uzelf en eventueel van uw partner en inwonende kinderen en uw pinpas mee.

 

Meer nieuws

Koningsdag 2024 in Lansingerland

Uitnodiging voor de 4 mei herdenkingen