Gratis studiekeuzeworkshop in het gemeentehuis

Dit nieuwsbericht is verlopen.
29 oktober 2019, 11:15 uur

Het najaar is weer begonnen, dat betekent ook dat de periode van open dagen en studiekeuzebeurzen weer voor de deur staat. Om jongeren alvast een beetje op weg te helpen, organiseert De Jonge Krijger op dinsdag 19 november 2019 van 16.00 tot 20.00 uur een studiekeuzeworkshop in het gemeentehuis van Lansingerland. Alle jongeren uit Lansingerland in de leeftijd van 15 tot 23 jaar zijn welkom bij deze gratis workshop.

‘Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

Zelfkennis is de basis voor het maken van een goede studiekeuze en dit komt tijdens de workshop uitgebreid aan bod. De coaches brengen samen met de jongeren hun kwaliteiten, interesses en vaardigheden in kaart. Met als doel om aan het eind van de avond antwoord te hebben op de vragen ‘Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?’ plus twee mogelijke studierichtingen die daar goed bij aansluiten. Ook krijgen zij een stappenplan mee om deze richtingen verder te onderzoeken. Voor jongeren die meer tijd en verdieping nodig hebben, worden na de workshop persoonlijke gesprekken met een coach ingepland.

Meer info en aanmelden

Mocht u meer willen weten of u willen aanmelden voor de studiekeuzeworkshop op 19 november, neem dan contact met ons op! U kunt de coaches bereiken via telefoonnummer (010) 760 55 55 of per e-mail via angelique@jongekrijger.nl of suzanne@jongekrijger.nl.