Hoe beleeft u kunst en cultuur in Lansingerland?

Dit nieuwsbericht is verlopen.
10 september 2019, 11.11 uur
Fotograaf: Astrid Nielsen

Fotograaf: Astrid Nielsen

Lansingerland is een gemeente met een bescheiden maar gevarieerd kunst- en cultuuraanbod. De gemeente beschikt over diverse locaties, al dan niet in de buitenlucht, waar de inwoners actief kunnen meedoen aan en genieten van het kunst- en cultuuraanbod. Het Annie M.G. Schmidtpark, de bibliotheek, twee cultuurhuizen en een derde cultuurhuis in ontwikkeling bieden nieuwe kansen en podia voor diverse culturele activiteiten.

Hoe beleeft u, als inwoner van Lansingerland, kunst en cultuur in deze gemeente? Heeft u suggesties om het kunst en cultuuraanbod voor nog meer mensen in Lansingerland aantrekkelijk en toegankelijk te maken? Ontbreekt er misschien nog iets in het aanbod?

Vul de enquête in en win leuke prijzen!

Door het invullen van de online enquête (6-8 minuten) kan iedereen meepraten over het cultuuraanbod in de gemeente. Uw antwoorden zijn anoniem en worden niet met anderen gedeeld. Door mee te doen maakt u kans op Podium Cadeaukaarten, gratis kinderfeestjes of een exclusieve historische rondleiding in Lansingerland! U kunt de enquête invullen tot 1 oktober 2019.

Enquête ‘Hoe beleeft u kunst en cultuur in Lansingerland?’

Meer nieuws

Koningsdag 2024 in Lansingerland

Uitnodiging voor de 4 mei herdenkingen