Werkzaamheden rotonde De Kulck in Bergschenhoek

Dit nieuwsbericht is verlopen.
15 mei 2023, 15.04 uur

Van dinsdag 30 mei tot en met maandag 24 juli gaat Forteck Infra B.V. onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de wegverharding van de rotonde aan de Kulck in Bergschenhoek. Het verkeer wordt omgeleid. De direct omliggende woningen zijn te allen tijde bereikbaar. Er staan ook vooraankondigingsborden om u extra te attenderen op de geplande werkzaamheden.

Locatie

Rotonde De Kulck / Oosteindseweg / Jacob Marislaan

Fasering

De werkzaamheden worden in 4 fases uitgevoerd, zodat de bus 173 kan blijven rijden.

Omleidingen

  • De Kulck wordt vanaf de provinciale weg N209 (Leeuwenakkerweg) afgesloten voor verkeer. Door middel van omleidingsborden wordt het verkeer omgeleid via de Boterdorpseweg / Randweg West / Jacob Marislaan.
  • De rotonde, aan de kant van het centrum (Oosteindseweg), wordt ook afgesloten en dit verkeer wordt via de Berkelseweg / Randweg West / Boterdorpseweg naar de N209 geleid.
  • De Warmoezeniersweg, Fruitpad, Kwekersweg, Tuinweg, Oosteindsepad en Oosteindseweg (het doodlopende deel) zijn vanaf de Jacob Marislaan bereikbaar door een tijdelijke verkeersregelinstallatie.

Planning

De werkzaamheden vinden plaats: 30 mei 2023 tot en met 24 juli 2023.

Contact tijdens de werkzaamheden

Tijdens de werkzaamheden is onze uitvoerder Tim Hage bereikbaar via 06 – 8209 1441.

Tot slot

Heeft u vragen of klachten? Dan kunt u contact opnemen met Forteck Infra B.V. via 010 – 3038 600 of via het mailadres info@forteck.com onder vermelding van “Rotonde De Kulck”.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en willen u bij voorbaat bedanken voor uw begrip.