Werkzaamheden openbare verlichting Rottekade in Bergschenhoek

Dit nieuwsbericht is verlopen.
23 februari 2021, 08.00 uur

Aan de Rottekade in Bergschenhoek worden binnenkort werkzaamheden aan de openbare verlichting uitgevoerd. De huidige verlichting is verouderd en aan vervanging toe. 

Werkzaamheden openbare verlichting

De huidige lampen worden vervangen voor LED verlichting. LED verlichting is energie zuiniger en de levensduur is langer dan bij de huidige verlichting. Om te zorgen dat de Openbare Verlichting voldoet aan de richtlijnen en eisen zijn er vooraf lichtberekeningen en lichtplannen gemaakt. Dit betekend dat er naast het vervangen van de lampen ook enkele lichtmasten verplaatst en/of bijgeplaatst gaan worden. 

LED verlichting ervaring

Omdat LED verlichting gericht helder licht geeft kunt u het licht anders ervaren. Daar waar nodig passen wij een afscherming toe om inschijn in uw woning te beperken.

Uitvoeringsperiode

De werkzaamheden worden uitgevoerd in week 9 en week 10 (tussen 1 en 12 maart 2021) door Unsal Infratechniek B.V. en duren meerdere dagen afhankelijk van de weersomstandigheden. Op onze website vindt u meer informatie over in welke wijken de verlichting wordt vervangen. 

Heeft u een vraag over deze werkzaamheden?

Heeft u vragen tijdens de uitvoering dan kunt u contact opnemen met Robert-Jan Lemmens. Heeft u vragen over het project dan kunt u contact opnemen met Tim Wiebenga. Beide zijn bereikbaar via het telefoonnummer (010) 800 40 00 of per mail via info@lansingerland.nl.