Van alles te doen op Dag van de Bouw in het Lage Bergse Bos

Dit nieuwsbericht is verlopen.
13 juni 2022, 08.31 uur

Tijdens de landelijke Dag van de Bouw op zaterdag 18 juni is de bouwplaats van de A16 Rotterdam in het Lage Bergse Bos voor één dag geopend voor publiek. U bent van harte welkom! Neem een kijkje bij de Rottemerentunnel in aanbouw en bezoek de Expo A16 Rotterdam. Laat u voorlichten over de kwaliteitsimpuls en verken met een boswachter de groene omgeving.

Tijdens uw bezoek aan de bouwplaats komt u meer te weten over thema’s als ontwerp, techniek, inpassing en duurzaamheid en de toekomstige inrichting van het Lage Bergse Bos. Ook het Recreatieschap Rottemeren is aanwezig en presenteert haar plannen rondom de kwaliteitsimpuls van het Lage Bergse Bos.

Voor jong en oud

Ook voor kinderen is er een leuk programma. Kom knutselen of doe mee aan de speurtocht. Er is een materieelplein ingericht met hijskranen, graafmachines, zandwagens en zelfs een speciale duikcontainer. Ga mee op excursie met een boswachter of ga op zoek naar de dieren van het Lage Bergse Bos. Er is een woodcarver die een Schotse hooglander uit een stam gaat zagen. En uiteraard kunnen de kinderen spelen in de zandspeelplaats.

Praktisch

U bent van harte welkom op zaterdag 18 juni van 10.00 tot 15.00 uur. Kom vooral met het OV of de fiets. Uw fiets kunt u kwijt bij de Eekhoornplaats en de Mollenplaats. Komt u wel met de auto? Parkeer dan op de parkeerterreinen in het Lage Bergse Bos, onder andere bij Bokkenplaats, Vossenplaats en Konijnenplaats.