Update bouw horecapand in het Annie M.G. Schmidtpark

Dit nieuwsbericht is verlopen.
9 november 2023, 12.10 uur

In de eerste helft van 2024 opent een nieuwe horecagelegenheid in het Annie M.G. Schmidtpark. Ondanks eerdere berichtgeving zal er geen Happy Italy komen. De eigenaar maakt later bekend welke horecaformule in het park komt.

Gebouw en locatie

In het gebouw is er ruimte voor een café-restaurant, een terras, een aantal bowlingbanen en openbare toiletten. De ruimte direct rond de horeca wordt als openbaar park ingericht. De eerder geplande speeltuin komt zeer waarschijnlijk te vervallen.

Het horecagebouw is bereikbaar vanaf de route Boterdorpseweg – Landscheiding. Aan de zijde van de weg komen ongeveer 145 parkeerplaatsen. Deze parkeerplaatsen zijn bedoeld voor bezoekers van de horeca en/of het park.

De horeca maakt een langer verblijf in het park mogelijk en maakt het park daardoor aantrekkelijker.

Opening

Een exacte openingsdatum is niet te geven. De opening wordt verwacht in de eerste helft van 2024. De tijd tot aan de opening is nodig om de definitieve afspraken te maken over de werkzaamheden aan het terrein. Daarna werkt de gemeente het terrein af. Tegelijk maakt de aannemer de inrichting van de horeca af. Zodra meer bekend is over de opening, zullen wij u daarover informeren.