Ouderavond: mijn kind wordt 18

Dit nieuwsbericht is verlopen.
6 april 2022, 12.11 uur

Als uw kind 18 jaar wordt, verandert er veel. Wat betekent dit precies en welke zaken moeten er allemaal geregeld worden? Uw kind wordt verantwoordelijk voor een aantal zaken maar u heeft zelf vast ook vragen. Dan bent u van harte welkom tijdens een ouderavond op donderdag 14 april om 20.00 uur in Jongerencentrum The Point, Groeneweg 53 in Bergschenhoek.  

U kunt als ouder/verzorger van een (bijna) 18-jarige met vragen rondlopen. Vragen over hoe u uw kind kunt ondersteunen bij alles wat op hem of haar afkomt. En misschien heeft u opvoedkundige vragen of wilt u weten wat er praktisch en financieel voor u en uw kind verandert. Daarom organiseren we deze ouderavond. De ouderavond wordt begeleid door een maatschappelijk werker en pedagoog van Kwadraad in samenwerking met Jeugd- en Jongerenwerk. Na een centrale presentatie kunnen ouders hun vragen stellen.

Informatie en aanmelden

Wilt u meer informatie over deze gratis ouderavond? Neem dan contact op met Kwadraad via telefoonnummer (088) 900 4000. Aanmelden kan via de website van Kwadraad of door het scannen van de onderstaande QR-code. Heeft u een specifieke vraag? Vermeld deze dan alvast bij het aanmelden, in het opmerkingenveld.