Oud papier wordt ook in april overdag ingezameld

Dit nieuwsbericht is verlopen.
31 maart 2021, 09.39 uur

Vanwege de verlenging van de avondklok kan de reguliere avondinzameling van papier door verenigingen in april niet doorgaan. De komende weken vindt de papierinzameling overdag en mogelijk op een andere dag plaats. Kijk op de website MijnAfvalwijzer om te zien op welke dag uw papiercontainer wordt geleegd.

Wat wijzigt er per kern?

Bleiswijk

Papierinzameling in Bleiswijk vindt overdag plaats op donderdag 1 en vrijdag 2 april (was donderdagavond 1 april). Zet uw papiercontainer ’s ochtend voor 7.30 aan de weg.

Bergschenhoek

Papierinzameling in Bergschenhoek vindt overdag plaats op donderdag 8 en vrijdag 9 april (was donderdagavond 8 april). Zet uw papiercontainer ’s ochtend voor 7.30 aan de weg.

Berkel Zuid

Papierinzameling in Berkel Zuid vindt overdag plaats op maandag 12 en dinsdag 13 april (was donderdagavond 15 april). Zet uw papiercontainer ’s ochtend voor 7.30 aan de weg.

Berkel Noord

Papierinzameling in Berkel Nood vindt overdag plaats op maandag 19 en dinsdag 20 april (was donderdagavond 22 april). Zet uw papiercontainer ’s ochtend voor 7.30 aan de weg.

Klantenservice Renewi

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Renewi Overheidsdiensten via telefoonnummer (010) 44 54 199 of mail naar lansingerland@renewi.com.