Nieuwe Beltax-vervoerder vanaf 1 juli

Dit nieuwsbericht is verlopen.
28 juni 2023, 09.30 uur

Het Collectief Vervoer Wmo, de Beltax, wordt per 1 juli 2023 overgenomen door Noot Personenvervoer. Taxi Wooning heeft lange tijd het vervoer verzorgd, maar heeft aangegeven te stoppen.

Taxi Wooning rijdt op 30 juni de laatste ritten. Per 1 juli neemt Noot Personenvervoer het over. Zij zijn bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer als Taxi Wooning. Ook de taxi’s en het personeel worden overgenomen door Noot Personenvervoer. Inwoners die gebruik maken van de Beltax ontvangen hierover een brief. Meer informatie over de Beltax vindt u op onze website.  

Wethouder Titia Cnossen: ‘’Namens de gemeente wil ik het bedrijf Taxi Wooning bedanken voor 60 jaar trouwe dienst. Wij wensen de families Vijverberg en Van der Burg, die de afgelopen 20 jaar het bedrijf hebben geleid, alle goeds toe voor de toekomst. Zonder de inzet en betrokkenheid van Taxi Wooning hadden veel gebruikers van de Beltax bezoeken niet af kunnen leggen. De bevlogenheid van Taxi Wooning heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de mobiliteit en zelfredzaamheid van onze inwoners en gezorgd voor sociale verbinding binnen de gemeente.’’