Maak kennis met onze groenaannemers

19 maart 2024, 13.52 uur

In de gemeente zijn er verschillende aannemers aan het werk om het groen te onderhouden. Graag stellen wij hen aan u voor! Ze vertellen u meer over wat ze precies doen in de kernen. In Bleiswijk wordt het groen onderhouden door firma Megron BV en in Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs is dit Moree.

Moree in Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs

Wij zijn Moree en verzorgen voor de komende twee jaar dagelijks het groenonderhoud in de buitenruimte van Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en het buitengebied. U kunt denken aan het onkruidvrij houden van de verhardingen, hagen knippen, onderhoud aan bomen, watergangen en beplantingsvakken en het maaien van gras. Met onze Moree app houden wij u op de hoogte van de groenwerkzaamheden in uw wijk. Deze app is te downloaden (beschikbaar voor Android en Apple). Nadat u uw postcode en huisnummer heeft ingevoerd wordt u op de hoogte gebracht van onze werkzaamheden bij u in de omgeving.

Moree brengt balans in de natuur! Zo houden we rekening met flora en fauna en is ons streven om de biodiversiteit te verhogen. Wij werken waar mogelijk met elektrisch materieel. Hierdoor ondervindt u minder geluidsoverlast en wordt het milieu minder belast. Een groene leefomgeving heeft een positief effect op mens en dier!

Heeft u vragen of suggesties, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0184 68 48 47 of mailen naar info@moree.com. U kunt ook één van onze collega in de wijk aanspreken, zij staan u graag te woord.

Voor meer informatie over Moree kunt u een kijkje nemen op de website.  

Aannemer Moree in Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs

Megron BV in Bleiswijk

“Wij zijn de firma Megron BV. In opdracht van de gemeente en het Waterschap Schieland en Krimpenerwaard voeren wij het dagelijkse onderhoud uit op het gebied van groenvoorziening, waterbeheer en zwerfafval. Dit doen wij de komende jaren in Bleiswijk. U kunt ons herkennen aan de wit met blauwe auto’s. Wij streven ernaar om het onderhoud op een duurzame en prettige manier voor mens en natuur uit te voeren. Meer informatie over hoe wij dat doen kunt u vinden op de speciaal ingerichte projectpagina.

Heeft u vragen of suggesties over onze uitvoeringswijze? Dan kunt u bellen naar 010 434 77 77. U kunt ook een van onze medewerkers aanspreken in de wijk. Zij zullen u graag te woord staan.

Aannemer Megron BV in Bleiswijk
Aannemer Megron BV in Bleiswijk