HackShield Koningsdag Challenge

Dit nieuwsbericht is verlopen.
20 april 2023, 09.22 uur

Scoor een Shield met de WilHackMus challenge! Is uw kind tussen de 8 en 12 jaar oud en wordt er bij u thuis ook al HackShield gespeeld? In de meivakantie kunnen de Cyber Agents extra punten verdienen door mee te doen aan de speciale Koningsdag Challenge! Doet uw kind ook mee?

Hoe doet uw kind mee?

Van 20 april tot en met 7 mei kleurt HackShield oranje. Alle Cyber Agents kunnen extra punten scoren door hun eigen WilHackMus te schrijven. Ook is er een speciale oranje Level Maker Competitie waar
alle Cyber Agents aan mee kunnen doen. Het winnende level scoort een exclusief Level Maker Shield.

Dit jaar roept HackShield de Cyber Agents op om hun eigen WilHackMus in te sturen. Iedere inzending wordt beloond met het unieke Koningsdag 2023 Shield. Na de meivakantie worden de leukste, grappigste en meest originele WilHackMussen op de website en social media kanalen van HackShield gedeeld. De Cyber Agents wiens WilHackMus gedeeld wordt scoren het Shield nog een keer. Daarnaast is er een oranje Level Maker Competitie. Alle Cyber Agents kunnen hun eigen level maken in een speciaal oranje thema. Het winnende level, dat op 8 mei wordt gekozen, wint het exclusieve Level Maker Shield.

Meedoen aan de Koningsdag Challenge kan via de website van HackShield. Is uw kind nog geen
Cyber Agent? Geen probleem! Speel HackShield, word Cyber Agent en scoor meteen die extra
punten!