Gratis lachworkshop tijdens Nationale Vrijwilligersdag

Dit nieuwsbericht is verlopen.
29 november 2018, 13.49 uur

Het VIP Lansingerland doet dit jaar mee met de Nationale Vrijwilligersdag op vrijdag 7 december. Het VIP wil vrijwilligers in Lansingerland bedanken voor hun tijd, energie en aandacht voor de ander! Daarom organiseren zij een leuke en ontspannen avond.

Programma vrijdag 7 december

De avond begint met een professionele, vrolijke en luchtige lachworkshop. De nadruk ligt op het lachen en plezier. Na de lachworkshop volgt een leuke en ontspannen lachfilm voor jong en oud.

Locatie

De lachavond is in Ontmoet!, in gebouw de Stander, Wilhelminastraat 1a in Bergschenhoek. U kunt vanaf 19.15 uur inlopen en om 19.30 uur start de lachworkshop.

Aanmelden

Wilt u meedoen met de lachworkshop? Kunt zich hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar info@viplansingerland.nl onder vermelding van uw naam en de organisatie waar u vrijwilligerswerk doet. Telefonisch aanmelden kan ook via telefoonnummer (010) 522 55 45. Reageer snel want vol = vol.

Vrijwilligersprijs

Tijdens de Nationale Vrijwilligersdag worden landelijk vrijwilligers in het zonnetje gezet. Wij zetten onze vrijwilligers in het zonnetje bij de uitreiking van de Vrijwilligersprijs tijdens de nieuwjaarsreceptie op maandag 7 januari in het gemeentehuis.