Gratis cybercrime training ‘Digitaal Veilig’ voor MKB

Dit nieuwsbericht is verlopen.
23 april 2019, 16.12 uur

Het midden- en kleinbedrijf (mkb) heeft vaak onvoldoende kennis en hulpbronnen om zichzelf te weren tegen cybercriminaliteit. Onderzoek laat zien dat twee op de vijf mkb’ers te maken hebben gehad met cybercriminaliteit. Eén op de vijf heeft bovendien schade hiervan ondervonden. Deze schade kan bestaan uit financiële schade, reputatieschade of verstoring van de bedrijfsprocessen.

Op dinsdag 14 mei organiseren we de gratis cybercrime training ‘Digitaal Veilig’ voor mkb-ondernemers. U leert hoe u het risico om slachtoffer te worden van cybercriminaliteit zo veel mogelijk kunt verkleinen. Daarbij gaat het niet over ingewikkelde technische oplossingen, maar eenvoudig te nemen maatregelen en uw eigen gedrag.

Programma

  • 18.15 uur        Ontvangst met koffie/thee  en een broodje
  • 18.45 uur        Welkom en opening door wethouder Arends
  • 19.00 uur        Training
  • 20.45 uur       Napraten en een drankje (Aanwezigheid sprekers en evt. leveranciers, beschikbaarheid materiaal en praktische tips)

Locatie

Gemeentehuis Lansingerland, Tobias Asserlaan 1, Bergschenhoek

Aanmelden

Wilt u meedoen met deze training? Geef dit vóór 12 mei aan ons door via het aanmeldformulier.

Deze training is geheel kosteloos en wordt u aangeboden door de gemeente Lansingerland, de Veiligheids Alliantie Rotterdam (VAR) en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). Het project is mogelijk gemaakt door een subsidie van het ministerie van Justitie en Veiligheid.