Gewijzigde openingstijden en aangepaste afvalinzameling rondom Hemelvaartsdag en Pinksteren

Dit nieuwsbericht is verlopen.
1 mei 2024, 09.16 uur

Op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) én vrijdag 10 mei is het gemeentehuis gesloten. Ook op maandag 20 mei (2e pinksterdag) is het gemeentehuis dicht. De gemeente en ook Bureaudienst Team Jeugd zijn op deze dagen telefonisch niet bereikbaar. Voor spoed zijn wij telefonisch bereikbaar op 010 800 40 00. Via onze website kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag onze producten en diensten online aanvragen.

Aangepaste afvalinzameling

Op Hemelvaartsdag wordt er geen afval opgehaald. Wordt uw afval normaal op donderdag opgehaald? Dan verschuift dit naar zaterdag 11 mei. Zorg ervoor dat u uw container of PMD-zak voor 7.30 uur op deze dag op de aanbiedplaats aanbiedt.

Ook op 2e pinksterdag wordt er geen afval opgehaald. Wordt uw afval normaal op maandag opgehaald? Dan verschuift dit naar zaterdag 18 mei. Zorg ervoor dat u uw container of PMD-zak voor 7.30 uur op deze dag op de aanbiedplaats aanbiedt.

Het afvalbrengstation is op Hemelvaartsdag en 2e pinksterdag ook gesloten. Meer informatie vindt u op de website van MijnAfvalwijzer.

Vragen

Heeft u een vraag over de afvalinzameling? Dan kunt u bellen met de klantenservice van Renewi via 010 445 41 99 of mailen naar lansingerland@renewi.com.