Expeditie Lansingerland organiseert deze zomer 89 activiteiten!

Dit nieuwsbericht is verlopen.
5 juli 2023, 13.56 uur

Het zomerprogramma van Expeditie Lansingerland staat online. Deze zomer kunnen kinderen weer meedoen aan maar liefst 89 activiteiten, die zijn georganiseerd door lokale sport- en cultuuraanbieders. Het programma is toegankelijk voor alle inwoners van gemeente Lansingerland van 4 tot en met 18 jaar en er zijn maar liefst 46 unieke activiteiten. Heeft u uw kind al ingeschreven?

Het programma bevat voor ieder wat wils. Zo kan uw kind een balletje slaan op de tennisbaan, klimmen en klauteren tijdens een survivalrun, ontspannen tijdens kinderyoga of alle energie kwijtraken tijdens een boksles. Zij kunnen ook een workshop Clipdance volgen, een oud-Hollandse vossenjacht houden of dansen tijdens een silent disco. Het volledige programma vindt u op de website van Expeditie Lansingerland.

Wethouder Cultuur Titia Cnossen over aankomende vakantie: “Volgende week is het zomervakantie en dat betekent ook dat het weer tijd is voor een nieuwe Expeditie Lansingerland. Wat hebben jullie weer een mooi programma opgesteld! Een prachtig initiatief om kinderen in contact te laten komen met bijvoorbeeld een nieuwe sport, maar ook met andere leeftijdsgenootjes. Ik kom graag kijken bij de workshop Moedhoed op 2 augustus en het Sport en Spelclinic op 8 augustus. Ik wens iedereen veel plezier!”

Wilt u meer weten over Expeditie Lansingerland of inschrijven voor één of meerdere activiteiten? Bezoek dan de website van Expeditie Lansingerland of maak gebruik van de SBG app. Inschrijven kost maar €2,- per activiteit. Doe mee aan de activiteiten en beleef een onvergetelijke zomervakantie!

SBG app op je telefoon

Met de SBG app kunt u sportieve en culturele activiteiten bij u in de buurt zoeken, boeken en beoordelen. Zodra u een profiel hebt aangemaakt, kunt u uzelf inschrijven voor één of meerdere activiteiten. Een kind aanmelden? Maak onder uw eigen profiel een sub-profiel aan.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen via het mailadres expeditie@lansingerlandbeweegt.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rond Expeditie Lansingerland? U kunt zich via de website van Expeditie Lansingerland abonneren op de nieuwsbrief.