Een schone straat is een cheque waard!

Dit nieuwsbericht is verlopen.
4 december 2018, 15.37 uur

Tijdens de jaarwisseling genieten we met elkaar van de gezelligheid en van het vuurwerk. Vuurwerk afsteken is voor velen een vast onderdeel van de feestvreugde. Daar hoort natuurlijk ook het opruimen van vuurwerkafval bij. Kinderen proberen vaak vuurwerk dat niet is afgegaan opnieuw af te steken, met alle gevolgen van dien. Door de straten zo snel mogelijk schoon te maken voorkomen we ongelukken op Nieuwjaarsdag. Pak een bezem en ga gezellig op Nieuwjaarsdag met de buren aan de slag om de eigen straat schoon te vegen. Kunnen jullie meteen samen proosten op het nieuwe jaar.

Tips voor een veilige aanpak

  • Maak de vuurwerkresten eerst nat voor het samenrapen.
  • Houd uw jongste enthousiastelingen in het oog.

Win samen met uw buren een waardecheque voor een straatevenement

Het samen schoonvegen van jullie straat loont! Maak tijdens de opruimactie een foto waarop duidelijk jullie gezamenlijke enthousiaste aanpak én schone straat te zien zijn en maak kans op de hoofdprijs: een straatevenement ter waarde van € 400,- ! Naast de hoofdprijs loven wij ook nog negen andere waardecheques ter waarde van € 200,- uit voor het organiseren van een straatevenement.

Tegen inlevering van de rekening/bonnetjes van jullie zelf georganiseerde evenement krijgen jullie het geld tot het maximum van de gewonnen prijs terug.

Wat moet u doen?

  • Maak een foto waarop duidelijk jullie gezamenlijke enthousiaste aanpak én schone straat te zien zijn.
  • Deel jullie foto op onze Facebookpagina (@lansingerland) of Instagram account (@gemeentelansingerland).
  • Zet in het bericht om welke straat én dorp (Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk) het gaat.
  • Stuur de foto in vóór 4 januari 12.00 uur.

Foto’s die veel enthousiasme en een goed schoonmaakresultaat uitstralen, maken kans om deze leuke straatprijs te winnen. dus: doe mee! U ontvangt van ons bericht als u met uw straat gewonnen heeft.

Start 2019 met een veilige en schone straat!