Denk mee over de leefomgeving van Bleiswijk

Dit nieuwsbericht is verlopen.
5 juni 2024, 15.47 uur

Voor de leefomgeving van Bleiswijk zijn we op zoek naar inspirerende en frisse ideeën hoe we in de buitenruimte bewegen, kunst, cultuur en ontmoeten nog beter een plaats kunnen geven. Eerder dit jaar hielden we al een enquête over de waardering van de leefomgeving. Nu gaan we graag het gesprek aan met inwoners en organisaties. Denkt u ook mee?

We zijn op zoek naar concrete ideeën voor Bleiswijk om mogelijk in 2024 al mee te kunnen starten. Lijkt het u interessant om hierover mee te praten en mee te denken? Dan bent u van harte welkom bij de onderstaande 2 bijeenkomsten. De 2e bijeenkomst is een vervolg op de 1e.

Wanneer en waar?

  • Donderdag 20 juni 2024 van 19.30 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
  • Donderdag 27 juni 2024 van 19.30 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

De avonden vinden plaats in clubhuis De Sneeuwbal van IJsclub Bleiswijk, Lange Vaart 17a in Bleiswijk.

Denkt u ook mee?

We organiseren 2 opeenvolgende avonden omdat we van ideeën bedenken naar ideeën uitwerken gaan. Voor deze avonden nodigen we bewoners uit Bleiswijk uit en lokale organisaties op het gebied van sport en bewegen, kunst, cultuur en welzijn. Op avond 1 doen we veel inspiratie op en bedenken we ideeën en kansen over het sport/bewegen, kunst/cultuur en de leefomgeving/het groen in uw omgeving. Avond 2 staat in het teken van keuzes maken en handen en voeten geven aan wat er bedacht is op de eerste avond. Wij vinden het fijn als u beide avonden aanwezig bent zodat we zo concreet mogelijk aan de slag kunnen.

Creatief denken methode

De bijeenkomsten worden interactief ingestoken met leuke en verrassende werkvormen uit de creatief denken methodiek. U stapt met elkaar buiten de gebaande denkpaden. Een lach is hierbij gegarandeerd! Geen lange saaie zit dus. En heeft u zelf al ideeën? Die zijn uiteraard meer dan welkom!

Wie weet ziet u uw eigen idee dit jaar al terug als u uw eigen deur uitstapt, of in de groene gebieden in uw omgeving.

De sessies worden begeleid door Start2Create. Eén van de tools die zij inzetten is de Rode Kaart. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan hier.  

Bent u erbij?

Dat waarderen wij enorm! Wilt u zich dan aanmelden door een mail te sturen naar lo@lansingerland.nl (lo=leefomgeving). Dat kan tot donderdag 13 juni. Kunt u maar 1 avond aanwezig zijn? Dan bent u ook van harte welkom. Wij willen dit dan graag wel van te voren weten. Kunt u dat in uw mail aangeven?

We hopen u te zien op donderdag 20 en 27 juni.