Denk mee in het DromenLab Lansingerland

Dit nieuwsbericht is verlopen.
24 augustus 2023, 09.54 uur

Een winkelgebied met voldoende voorzieningen voor jong en oud, waar u veilig kunt wandelen en verblijven. Met een gezellig terras, een fijne werkplek en plekken om mensen te ontmoeten. Een plek waar u ook in de toekomst prettig kunt verblijven, wonen, werken, winkelen, ontmoeten, recreëren en gebruik kunt maken van diensten!

In de gemeente Lansingerland doen de winkelgebieden het goed. Er komen voldoende bezoekers, er staan nauwelijks panden leeg, het is er schoon, alles ziet er netjes uit en het is er veilig. Er zijn veel lokale ondernemers met een eigen en uniek aanbod. De gemeente Lansingerland wil deze kracht behouden en versterken voor de komende 10 jaar. Hier hebben we u bij nodig! Samen met inwoners, winkeliers en andere belanghebbenden wil de gemeente een plan maken voor de toekomst.

Visie op winkelgebieden: Vitale Kernen

Sinds de zomer van 2022 wordt er met een werkgroep nagedacht over de toekomst van aantrekkelijke winkelgebieden, met behulp van verschillende onderzoeken. Hier zijn enkele uitgangspunten uit voortgekomen. Tijdens het DromenLab horen we graag wat u van deze uitgangspunten vindt en of u nog aanvullende ideeën heeft.

DromenLab Lansingerland

Sluit uw ogen, laat uw fantasie werken en deel uw dromen tijdens het DromenLab! Inwoners, ondernemers, organisaties, frisdenkers en criticasters, jong en oud zijn van harte welkom om mee te denken over de toekomst van de centra in Lansingerland. Alle inbreng, tips en ideeën worden op prijs gesteld. 

Deel uw dromen, ideeën en wensen over het hart van uw centrum!

U kunt op verschillende manieren meedoen:

 • Vul de enquête in en/of deel uw dromen via DromenLab tussen 11 en 24 september.
 • Deel uw dromen via e-mail: lansingerland@dromenlab.nl
 • Kom langs bij het DromenLab:
  • Woensdag 13 september in Bleiswijk centrum
   Kranenburgplein van 13.00-18.00 uur
  • Zaterdag 16 september in Berkel en Rodenrijs centrum
   Kruising Kerkstraat/Kerksingel van 10.00-15.00 uur
  • Donderdag 21 september in Bergschenhoek centrum
   De Kruin van 13.00-18.00 uur