Centra Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs fietsvrij

Dit nieuwsbericht is verlopen.
28 oktober 2022, 10.08 uur

Vanaf 1 december worden de centra van Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs volledig fietsvrij gedurende de openingstijden van de winkels. Dit betekent dat fietsen in het winkelcentrum niet meer is toegestaan van maandag t/m zondag van 07:00 tot 19:00 uur. Op koopavond geldt het fietsverbod tot 21:00 uur. Buiten deze tijden is het wel toegestaan in delen van het centrum te fietsen.

Verkeersbesluit inzichtelijk

Voor deze nieuwe maatregel heeft de gemeente een verkeersbesluit genomen. Dit verkeersbesluit is gepubliceerd in het digitaal gemeenteblad van Lansingerland. Zo vindt u daar het verkeersbesluit van Bergschenhoek online, als ook het verkeersbesluit voor Berkel en Rodenrijs.

Bezwaar mogelijk

Bent u het niet eens met dit besluit, of is het besluit onduidelijk? Neem dan contact op met de gemeente via 010 – 800 4000. Gedurende 6 weken vanaf publicatiedatum kan er bezwaar worden ingediend. Dit kan door een schriftelijk bezwaar per post te sturen naar: College van burgemeester en wethouders van gemeente Lansingerland, Postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs. Ook kunt u een digitaal bezwaar indienen via de pagina Bezwaar en beroep.