Denk mee over de toekomst van Lansingerland!

Dit nieuwsbericht is verlopen.
18 oktober 2019, 12.13 uur

Lansingerland is een jonge en groeiende gemeente in een groene omgeving, uitstekend gelegen en bereikbaar, met de glastuinbouwsector als belangrijke economische motor en met een betrokken samenleving. Maar hoe ziet de gemeente er in de toekomst uit? Wat is volgens u belangrijk binnen onze gemeente? Wat voor gemeente willen we zijn? Dit is een belangrijk moment om samen met u over deze vragen na te denken, omdat de gemeente Lansingerland een omgevingsvisie gaat opstellen. In de omgevingsvisie komt te staan hoe we willen dat onze leefomgeving er in de toekomst uitziet. Op woensdag 6 november organiseren wij de eerste dialoogavond voor alle inwoners van Lansingerland. U kunt dan met ons in gesprek over de uitgangspunten van de omgevingsvisie: wat zijn de belangrijkste kwaliteiten van Lansingerland en welke aandachtspunten zijn er voor de toekomst?

In gesprek tijdens dialoogavond

Op woensdagavond 6 november houden we een dialoogavond in de hal van het gemeentehuis in Bergschenhoek. Tijdens deze avond gaan we graag met u in gesprek over de belangrijkste  kwaliteiten en aandachtspunten van Lansingerland. U kunt tussen 20.00 uur en 22.00 uur binnenlopen.

Wat doen we met uw inbreng?

Uw inbreng van deze avond verwerken we in een Nota van Uitgangspunten. Deze nota dient als basis voor de uiteindelijke omgevingsvisie. Op dinsdag 28 januari 2020 vindt de tweede dialoogavond plaats. Dan gaat het over de te maken keuzes; welke kant willen we op? Over de inhoud van die avond informeren we u later in het jaar.