Hoe oud bent u in 2030?

Dit nieuwsbericht is verlopen.
2 september 2019, 14.59 uur

U denkt vast wel eens: blijf ik hier wonen of ga ik verhuizen? Wat bindt mij aan deze wijk? En wat heb ik nodig om hier plezierig te kunnen blijven wonen? Dat zijn vragen die bij ons opkomen, maar we zijn vooral benieuwd naar de thema’s die u daarbij bezighouden. De ‘route’ leidt u langs verschillende thema’s die u aan het denken zetten over uw leven in 2030. U bepaalt zelf bij welke thema’s u iets langer stil staat en wat u daarover kwijt wilt. Wat zijn uw ideeën? Of wat zijn uw zorgpunten? Aan het einde van de route staat koffie en thee klaar, zodat u ook nog gezellig met buurtgenoten van gedachten kunt wisselen.

Denkt u mee?

Bent u tussen de 60 en 70 jaar en woont u in ‘Berkel Noord’ in de Sterrenbuurt, Edelsteenbuurt, Componistenbuurt, Bomen en Struikenbuurt of in Dorp (tot en met de Julianastraat aan de zuidzijde)? U bent van harte uitgenodigd om op dinsdag 10 september mee te denken en te praten over leven en wonen in uw wijk in 2030.

Wij zien u graag dinsdag 10 september tussen 16.00 en 18.30 uur in het Parochiehuis Willem Huygens, achter de O.L.V. Geboortekerk aan de Noordeindseweg 104 in Berkel en Rodenrijs. Het is fijn als u ons vooraf laat weten of u komt door een e-mail te sturen naar Mijnwijk2030@lansingerland.nl.

De bijeenkomst is een initiatief van 3BWonen, Laurens, Welzijn Lansingerland en gemeente Lansingerland.

kaart Berkel Noord