Taxi Wooning wint aanbesteding Beltax

Dit nieuwsbericht is verlopen.
2 september 2019, 14.38 uur

Donderdag 29 augustus ondertekende Leon Vijverberg van Taxi Wooning de nieuwe overeenkomst voor het uitvoeren van het Wmo-vervoer in Lansingerland. De gemeente heeft een overeenkomst met Taxi Wooning voor het verzorgen van de Beltax. Deze overeenkomst loopt af. Na een aanbestedingsprocedure heeft Taxi Wooning de nieuwe overeenkomst gegund gekregen.

Wmo-vervoer: nieuwe situatie per 9 september

De gemeente is in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning verantwoordelijk voor het regelen van aangepast vervoer voor inwoners die slecht ter been zijn. Met de nieuwe overeenkomst  blijft de lokale ondernemer het Wmo-vervoer verzorgen. Voor de gebruikers van de Beltax betekent dit dat de vertrouwde chauffeurs hen blijven vervoeren.

Meer informatie

Voor vragen over het gebruik van de Beltax kunt u contact opnemen met Taxi Wooning via telefoonnummer (010) 521 66 66. Ook kunt u langs gaan op het spreekuur van Taxi Wooning. Dit spreekuur vindt plaats op donderdag 5 september 2019 van 10.00 tot 11.00 uur in de hal van woonzorgcentrum De Oudelandse Hof, Oudelandselaan 226 in Berkel en Rodenrijs.