Succesvolle Opschoondag!

Dit nieuwsbericht is verlopen.
26 maart 2019, 15.48 uur

Wat een mooie acties vonden in de kernen plaats tijdens de Landelijke Opschoondag op 23 maart! In Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk gingen inwoners samen met medewerkers van de gemeente aan de slag om het centrum en de directe omgeving op te ruimen. Renewi hield ook een opruimactie op het Afvalbrengstation.

Andere initiatieven

Naast de door de gemeente georganiseerde acties organiseerden inwoners in Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk ook spontane opruimacties in hun eigen omgeving. Daarnaast organiseerde Rotta op zaterdag 16 maart 2019 een opruimactie in het buitengebied. Scholen waren ook actief: diverse klassen hielden opruimacties of gaan nog aan de slag!

Trots

Al met al hebben meer dan 150 mannen, vrouwen en kinderen zich ingespannen voor een schoon en opgeruimd Lansingerland. Wij zijn daar trots op! Wij bedanken iedereen die hieraan heeft bijgedragen! Ook Renewi die zeepjes van gerecyclede sinaasappelschillen en de lokale horeca die waardebonnen voor de opruimers ter beschikking stelde.

Lansinger Doeners

Tijdens de actie meldden vijftien inwoners zich aan als Lansinger Doener: actief betrokken en bereid om zelf de komende tijd een steentje bij te dragen aan een schoon Lansingerland. Zij mochten hun grijpers houden. Bent u geïnteresseerd om ook Lansinger Doener te worden? Meld u dan aan via wijkbeheer@lansingerland.nl.