Bijeenkomsten Lage Bergse Bos

Dit nieuwsbericht is verlopen.
15 januari 2019, 13.39 uur

In de komende jaren verandert het Lage Bergse Bos ingrijpend. Er wordt gerooid, gebouwd en grote delen worden opnieuw ingericht met groen, water en eigentijdse voorzieningen. Rijkswaterstaat, Staatsbosbeheer, het Recreatieschap Rottemeren en aannemerscombinatie voor de A16 Rotterdam, De Groene Boog, praten u tijdens twee bijeenkomsten graag bij over alle ontwikkelingen die op stapel staan.

Op zaterdag 19 januari of zondag 27 januari kunt u langskomen in de informatietent in het Lage Bergse Bos, tegenover Familierestaurant Bergsche Plas. Tussen 11.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom. Koffie, thee en warme chocomel staan voor u klaar.

Wandel mee!

Op 19 en 27 januari kunt u ook deelnemen aan een wandeling door het Lage Bergse Bos. Tijdens het wandelen wordt door deskundigen verteld waar wat precies gaat gebeuren. Lijkt het u interessant en leuk om mee te lopen met een van de wandelingen? Meldt u dan aan via de website van de A16 Rotterdam. Doe dat zo snel mogelijk, want vol = vol.

Meer informatie

Er is een heleboel te vertellen over de ontwikkelingen in het Lage Bergse Bos in de komende weken, maanden en jaren. Daarom hopen wij van harte u te ontmoeten op 19 of 27 januari. Bent u verhinderd, maar wel geïnteresseerd? Bekijk dan de projectpagina A16 Rotterdam op de website van Rijkswaterstaat. Een vraag stellen kan ook door een email te sturen naar a16rotterdam@rws.nl of telefonisch via de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat, 0800-8002 (gratis). Met Staatsbosbeheer en het Recreatieschap Rottemeren kunt u contact opnemen door een e-mail te sturen naar recreatieschap@staatsbosbeheer.nl.