Bedrijventerreinen Lansingerland

Lansingerland heeft verschillende goed bereikbare en duurzame bedrijventerreinen. Stuk voor stuk toplocaties die onder meer door slim parkmanagement aan alle denkbare wensen van ondernemers tegemoetkomen. Bovendien is een aantal locaties nog volop in ontwikkeling.

Een kavel dat perfect is voor uw bedrijf

U zoekt een nieuwe locatie voor uw bedrijf. Natuurlijk moet die aan al uw eisen voldoen: een centrale ligging in de Metropool Regio Rotterdam Den Haag, makkelijk bereikbaar en met een professionele uitstraling. De locatie moet passen bij uw bedrijf. En ook qua grootte en inrichting wilt u de keuze hebben. Helaas zijn er momenteel geen kavels beschikbaar. Heeft u vagen? Neem contact op via het contactformulier onderaan deze pagina. Een accountmanager van de gemeente neemt dan contact met u op.

60.000 + inwoners

De gemeente Lansingerland heeft de ambitie om door te groeien naar 70.000 inwoners. Daarvoor ontwikkelt zij de komende tijd verschillende woonlocaties.

100 hectare

Ruim 100 hectare grond heeft gemeente Lansingerland aan bedrijventerreinen. Dit is verdeeld over Prisma, Leeuwenhoekweg en Oudeland.

3000+ bedrijven

Binnen de gemeente Lansingerland zijn ruim 3.000 bedrijven gevestigd. Dit varieert van eenmanszaken tot warehouses en van horeca tot glastuinbouw.

3 rijkswegen

Tussen Rotterdam en Den Haag ligt Lansingerland, perfect ontsloten door de A12, A13 en A20. Er is een uitgebreid openbaar vervoer-netwerk met bus en metro (Randstadrail).

Bedrijventerreinen Lansingerland

Bedrijventerrein Oudeland ligt ten noorden van Rotterdam, hemelsbreed op ongeveer 500 meter afstand van Rotterdam – The Hague Airport. Dit terrein ligt zeer centraal tussen de gemeentes Delft, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland in.

Helaas, alle kavels zijn verkocht!

Dit bedrijventerrein tussen Zoetermeer en Bleiswijk is vooral bedoeld voor bedrijven die duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk vinden. Dit kunnen bedrijven uit verschillende sectoren zijn. De Greenportsector krijgt de voorkeur.

Helaas, alle kavels zijn verkocht!

Prisma Bedrijvenpark grenst aan Zoetermeer. Door de centrale ligging van het terrein is de locatie perfect voor logistieke bedrijven. Ook voor horecabedrijven en de perifere detailhandel: u levert uw product of dienst altijd dichtbij! Naast Rotterdam en Den Haag zijn er meerdere grote nieuwbouwwijken in de buurt. Bijvoorbeeld in Oosterheem staan meer dan 8.500 woningen.

Helaas, alle kavels zijn verkocht!

Dit gemengde bedrijventerrein ligt ten noorden van Hilligersberg, direct naast het bedrijventerrein Weg en Land in Bergschenhoek. Kortom, in een omgeving vol bedrijvigheid en met Rotterdam en Rotterdam – The Hague Airport binnen handbereik.

Voor bestaande bedrijfspanden kunt u onder andere terecht bij de lokale makelaars. Naast de lokale makelaars bieden Funda.nl, Bedrijfspand.com en Propertynl.com ook vastgoed aan. De gemeente Lansingerland heeft zelf geen bedrijfspanden in haar bezit.

Perfecte ligging

Alle bedrijventerreinen liggen op een steenworp afstand van grote steden als Rotterdam, Den Haag en Delft. Binnen een paar minuten bent u op een van de vele snelwegen. Of bij een handig bus- of treinstation.

Prettige omgeving

Onze bedrijventerreinen liggen midden in een economische hotspot. Er werken nu ruim 20.000 mensen. En dit groeit de komende jaren alleen maar door. De omgeving ademt een sfeer van ondernemerschap en innovatie.

Passend aanbod

Onze bedrijventerreinen zijn geschikt voor bedrijven uit verschillende sectoren. Ieder terrein heeft verschillende voorzieningen, status en parkbeheer. Welke locatie past het beste bij u?

Ruimte voor ontwikkeling

De gemeente Lansingerland heeft de ambitie om door te groeien naar 70.000 inwoners. Daarvoor ontwikkelt zij de komende tijd verschillende woonlocaties. Ook op bedrijventerreinen is er nog ruimte voor groei!

Contact gemeente

De gemeente Lansingerland heeft een aantal accountmanagers. Zij zijn het persoonlijk en direct aanspreekpunt voor ondernemers. Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden. Wilt u meer weten? Bel met ons via telefoonnummer (010) 800 40 00 of vul het contactformulier in.

Ondernemers aan het woord

“Voor Hoogvliet was het van belang een plot en een gemeente te vinden die de bereidheid heeft om meet e denken en actief op zoek te gaan naar oplossingen van onze behoefte. Gemeente Lansingerland heeft dan ook veel betekent bij het aanpassen van het bestemmingsplan aan onze behoefte.”

Paul Boswinkel, Hoogvliet, Prisma Bedrijvenpark