Bedrijventerreinen Lansingerland

Lansingerland heeft verschillende goed bereikbare en duurzame bedrijventerreinen. Stuk voor stuk toplocaties die onder meer door slim parkmanagement aan alle denkbare wensen van ondernemers tegemoetkomen. Bovendien is een aantal locaties nog volop in ontwikkeling.

Op de website Bedrijventerreinen Lansingerland vindt u een overzicht van de bedrijventerreinen, kaartmateriaal en welk aanbod er op welk terrein beschikbaar is.

Voor bestaande bedrijfspanden kunt u onder andere terecht bij de lokale makelaars. Naast de lokale makelaars bieden Funda.nl en Propertynl.com ook vastgoed aan. De gemeente Lansingerland heeft zelf geen bedrijfspanden in haar bezit.

Ja, de gemeente kan bij de aanvraag van bepaalde vergunningen, subsidies en bij vastgoedtransacties een Bibob-onderzoek doen.

Met zo’n integriteitsonderzoek wil de gemeente voorkomen dat ze criminele activiteiten faciliteert. Ook beschermt de gemeente zo de bonafide ondernemers.

De gemeente Lansingerland heeft een aantal accountmanagers. Zij zijn het persoonlijk en direct aanspreekpunt voor ondernemers. Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden. Wilt u meer weten? Bel met ons via telefoonnummer (010) 800 40 00 of vul het contactformulier in.