Valery de Lange – Hoek

Ik ben Valery de Lange – Hoek, in 2015 getrouwd en moeder van twee jongens. Trouwen heeft voor mij altijd iets magisch gehad. 

Waarom ben ik Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke stand?    

Trouwen, het leukste dat er is! Jullie mooiste dag, ten overstaande van alle familie en vrienden of juist heel intiem ‘ja, zeggen’, als in ‘ja, ik hoor bij jou’ en ‘ja, ik wil mijn leven met je delen’. Hoe fantastisch is dat!

Als gast heb ik verschillende bruiloften mogen meemaken. Na mijn eigen bruiloft kon ik er geen genoeg van krijgen en ben ik begonnen met advies en MUAH voor bruiloften. Dit smaakte naar meer, hierna heb ik een aantal jaar als ceremonieel spreker, weddingplanner en ceremoniemeester bruidsparen bijgestaan. Alle bruiloften waren persoonlijk en bijzonder vanwege de verschillende mensen, wensen en achtergronden.

Ik ben enorm blij en trots dat ik uit mag komen voor de Gemeente Lansingerland als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand. De gemeente waar ik een groot deel van mijn leven woon en opgegroeid ben. Het is voor mij een eer bruidsparen ‘echt’ te mogen trouwen. Want trouwen vind ik het mooiste wat er is. 

Wat kenmerkt mij?

Ik ben een zeer positief, energiek en spontaan persoon. Gaat het even anders dan anders? Geen probleem, geen stress! Dit lossen we op. Het moet jullie mooiste dag worden! Een leuke anekdote of een opmerking met een knipoog, dat maakt voor mij een ceremonie compleet.

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

Ik wil graag dat jullie als bruidspaar en als persoon worden gehoord. Ik vind het belangrijk allebei jullie wensen m.b.t de ceremonie te weten. Ik luister goed en vraag door waar nodig. Met deze informatie vertel ik jullie verhaal.

Persoonlijk gesprek en toespraak

Ongeveer twee tot drie weken voor de grote dag treffen wij elkaar op de trouwlocatie, onder het genot van een drankje, en hoor ik graag jullie eigen en unieke verhaal. Tijdens deze persoonlijke intake komen in ieder geval de volgende zaken aan bod: persoonlijke wensen, levensloop, jullie ontmoeting, bijzondere momenten en grappige anekdotes. Voor een extra persoonlijk tintje vraag ik jullie beiden een vragenlijst over de partner in te vullen om iets persoonlijks over hem of haar te vertellen.

Ik kijk uit naar een kennismaking om jullie droomceremonie met mij samen te stellen!